Revolutie JVC pe o piata “subtire-subtire”

JVC a expus saptamana trecuta noua generatie de LCD-uri foarte subtiri la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Compania sustine ca reducerea in dimensiune si greutate permite o flexibilitate mult mai mare in design-ul si layout-ul mediilor rezidentiale si comerciale. Aceste LCD-uri au fost prezentate in format TV de 32”.

 

Iata principalele specificatii ale LCD-urilor Super-Thin:

- Integrarea unui nou sistem optic si constructia LCD modulara au condus la aparitia unui display de doar 7mm grosime si 5 kg greutate;

- Tehnologia utilizeaza cu 50% mai putine materiale si 10% mai putine parti de modul LCD decat actualele display-uri JVC comparabile, mentinand totodata intensitatea optica si emisia mica de caldura.

Folosirea LCD-ului ca sursa de iluminare elimina necesitatea mercurului, imbunatatind in mod semnificativ calitatea ecranului.

LCD-ul Super-Thin este vazut ca un potential pretendent la OLED in piata display-urilor cu format mai mare.

2 Comments to “Revolutie JVC pe o piata “subtire-subtire””

  1. servicepc 26 January 2009 at 4:21 pm #

    M-am prins, e reclama. Ca eu inca n-am vazut asa ceva la nimeni si nici nu cred ca o sa vad pana nu este lansat pe piata.

  2. RAV 26 January 2009 at 4:29 pm #

    Pai da, asta este ideea acestui blog, de promovare nu doar a ideii, ci si a producatorului, ca lumea sa fie informata pe deplin. Uite, daca nu crezi, si pe la altii :) http://gear.ign.com/articles/941/941605p1.html


Leave a Reply