Cam asa se face mai nou publicitate

Yamaha a uimit zilele trecute intreaga audienta la Targul International CEATEC (Japonia) nu prin ceva expus la propriul lor stand, ci printr-o campanie de promovare a evenimentului demarata chiar de organizatori.
Este vorba despre un prototip de difuzoare groase de 1 mm! mascate in material textil si film  metalic, folosite in scopul promovarii evenimentului, sub forma unor bannere expuse pentru vizitatori. Pe langa surpriza pe care au avut-o acestia ajungand in dreptul lor, a mai fost si surpriza dupa ce au trecut de ele, pentru ca aceste difuzoare sunt unidirectionale, nelasand sunetul sa razbata decat in dreptul lor. Asadar, vizitatorii au primit un “dus” de anunturi si reclame in dreptul fiecarui banner afisat, fara sa fie disturbati in vreun fel de mesajele alaturate.

Nu stim inca daca Yamaha a folosit difuzoarele de 1 mm ascunse in material textil doar pentru acest eveniment, insa daca vor sa continue si sa le comercializeze, preconizam ca vor avea un succes nebun, in conditiile in care sunt miliarde de print-uri care abia asteapta sa “ne vorbeasca”.

Iata cam care a fost atmsofera la CEATEC in dreptul difuzoarelor Yamaha:
http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/705/1.101/

Sursa: www.engadget.com

Leave a Reply