Sistemul de prindere pentru doua monitoare de la B-Tech

Sunt probabil multi cei care au simtit nevoia sa ajusteze pozitia monitorului, insa nu au reusit din suportul lui (in cazul ca era unul ajustabil) sa ajunga la acea pozitie ideala care iti permite cel mai bun unghi de vizualizare. Pentru toti aceia exista suporti speciali de monitoare ce permit astfel de reglaje.

Insa pentru aceia care folosesc la birou sau acasa doua monitoare, achizitia a doi suporti s-ar dovedi cam costisitoare, asa incat noi recomandam noul sistem de prindere de la BTech AV Mounts, cod BT7384, care rezolva toate aceste probleme si pe deasupra ofera si un design elegant.

Vorbim de un suport cu brat dublu care se monteaza pe birou prin 2 sisteme de prindere, ambele venind intr-un singur pachet. Primul este un sistem de prindere tip clema ce permite prinderea suportului de partea din spate a biroului sau marginea acestuia, in cazul in care blatul nu are o dimensiune mai mare de 70 de mm. Un al doilea sistem presupune o clema speciala pentru prinderea suportului intr-o gaura data in birou cu un blat cu grosimea de pana la 95 mm grosime.

Acest suport poate fi folosit cu usurinta in birouri, toate sculele necesare fiind incluse in pachet.
Acest tip de suport poate prinde orice monitor care respecta standardele VESA 75 si 100 (acest standard impune ca afisajul sa detina in spate 4 filete dispuse in colturile unui patrat, in cazul nostru de dimensiunea 75 mm x 75 mm sau 100 mm x 100 mm) si cum aproape toate monitoarele respecta unul din aceste standarde. nu trebuie sa ne facem prea multe griji.

Practic puteti prinde 2 monitoare, unul langa altul, la ce inaltime, unghi de inclinare si orientare a lor doriti intre anumite limite care, avand  in vedere caracteristicile tipice ale monitoarelor, asigura confortul fara probleme.

Aceste limitari privind acest model de suport impun folosirea a 2 monitoare nu mai grele de 9 kg si o diagonala nu mai mare de 24 inch fiecare.
Extensia maxima oferita cu ajutorul celor 2 brate este de 56 cm si permite un unghi de inclinare (foarte usor de reglat) de +/-40°.

De asemenea, pe langa finisajul uniform si modern realizat, suportul are implementat si Cable Management (ascundere/ghidare a cablurilor monitoarelor) incat il face o solutie ideala  de implementat atat rezidential cat si in cadrul unui birou unde aspectul si utilitatea raportate la pret reprezinta niste factori de decizie foarte importanti.

3 Comments to “Sistemul de prindere pentru doua monitoare de la B-Tech”

 1. kamy 28 April 2011 at 3:32 pm #

  Chiar cautam o solutie de genul asta pt un multi-monitor setup.

 2. silviu 25 April 2012 at 5:47 pm #

  Buna unde as gasi asa ceva si la ce pret ?.stima

 3. Laura Tomescu 8 May 2012 at 5:05 pm #

  Salut, Silviu!

  Acest sistem de prindere poate fi achizitionat prin intermediul ROMAUDIOVIDEO (www.audio.ro) la pretul de 200.6 euro. Scuze pt intarziere, te-am gasit in lista de spam-uri…


Leave a Reply