Ceasul aromoterapeutic, recomandat insomniacilor.

Am mai gasit un produs minunat pentru dormitoarele noastre: ceasul care emana arome cu efecte sedative. Si asta nu-i tot ce poate face acest Chuck Norris al ceasurilor.
Pe langa faptul ca are o capacitate de 1 1/3 ceasca apa in care se pun 2-3 picaturi de ulei de levanda, de exemplu, produce vibratii ultrasonice care garanteaza ridicarea aromei in aer.
De asemenea, lampa cu care este prevazut reda 6 culori relaxante si 5 sunete din natura, inclusiv stropi de ploaie, valurile oceanului sau ciripitul pasarelelor :) . Pe unde vine sunetul? Pai ceasul acesta are pana si difuzor audio incorporat, asa ca vezi, eu de-aia il vad ca pe-un Chuck Norris, ca prea le are pe toate. Poate fi folosit si ca ceas desteptator, te lasa sa-i controlezi functiile printr-o telecomanda speciala si are alimentare AC prin intermediul adaptorului integrat (bateria inclusa CR2032 furnizeaza alimentare de rezerva pentru display).
Diametrul, ca sa-ti faci o idee cat de mare e, masoara 19 cm cu o inaltime de 7 cm. Cat despre pret, pe site-ul producatorului Hammacher Schlemmer, costa 100 $. Mult, putin, nici nu conteaza atata vreme cat stii ce vrei de la ceasul tau :D

Leave a Reply