projectiondesign® lanseaza a doua generatie de videoproiectoare LED

TCO mai mic, luminozitate dubla si durata de viata pentru servicii tipice de pana la 100.000 de ore sunt cateva dintre beneficiile noii generatii de videoproiectoare FL35.
FL35wqxga este videoproiectorul LED cu cea mai mare rezolutie din lume pentru simulari si aplicatii business. Se bazeaza pe platforma de succes F35 si combina rezolutia foarte mare 4.1 Megapixeli cu tehnologia de iluminare ReaLED.
In practica, aproape ca dubleaza luminozitatea primei generatii de videoproiectoare, rezultand o performanta de neegalat.

La I/ITSEC, acest model de videoproiector va fi integrat intr-un sistem cu 6 canale ImmersiveDome asigurat de Immersive Display Solutions si condus de FlightSafety VITAL X IG.
O caracteristica foarte importanta a proiectorului FL35wqxga este predictibilitatea totala si costurile reduse ale proprietarului. Ca toate modele profesionale, FL35 are o garantie standard de trei ani.
Spre deosebire de proiectoarele cu rezolutie 4K, FL35 utilizeaza intrari de cablu IG Industry-Standard si are intrari si iesiri extensibile care asigura interoperabilitatea cu exporturile si interfetele de procesare a imaginii.

Sursa foto: www.projectiondesign.com

Leave a Reply